05. mai 2023

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo med 7-Eleven langs vei.

Uno-X Gulskogen, Drammen. Foto: Wordup Projects

Uno-X Mobility i Norge har stått bak drivstoffsalg fra YX og Uno-X lokasjoner i en årrekke. Fremover skal selskapet tilby enkle og effektive Uno-X automatkonsepter, dvs. billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff.

- Valgene våre styres av vår ambisjon om å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Vi er en del av Reitan Retail og fremover skal vi åpne Uno-X lynladere ved REMA 1000, 7-Eleven og Uno-X. Samtidig fortsetter vi vår utrulling av Uno-X Svanemerket bilvask. Flytende drivstoff vil fortsatt være sentralt i mange år fremover fordi kundene har behov for å løse sitt transportbehov, sier Jens Haugland, leder for Uno-X Mobility sin virksomhet i Norge.

Det blir godt synlig når 7-Eleven langs vei får enkle og effektive Uno-X lynladere og selvbetjente drivstoffpumper som nabo. Aller først blir Uno-X å se ved siden av 7-Eleven Maritim på Skøyen i Oslo, i midten av mai.

- Reitan Retail og Reitan Convenience fortsetter sin utvikling for å være tilgjengelige for folk på farten. Vi er glade for at Uno-X sine enkle og effektive automatkonsepter blir nabo med våre butikker langs vei i Norge. Vi skal fortsette arbeidet med å skape den beste foodvenience & pauseplass langs vei, sier AnnaMaria Carnemark, landsjef i Reitan Convenience Norge.

YX beliggenheter som eies og drives av forhandlere fortsetter med YX på drivstoff i henhold til avtaler med selveiere og GIR Norge AS.

Uno-X Mobility har en stor og viktig gruppe bedriftskunder, og selvbetjente YX Truck blir snart til Uno-X Truck samtidig som kundene får nye Uno-X truck- og firmakort med samme kundereise og dekning som før.

- Det viktige samarbeidet med bedriftskunder på flytende drivstoff fortsetter som før. Fremover tror vi bedriftskundene vil etterspørre ulike teknologier, og elektrifisering er i en startfase. Vårt søsterselskap i Danmark åpnet nylig sin første lokasjon som tilbyr lynlading for tungtransport. Det lar vi oss inspirere av, avslutter Jens Haugland.