Om oss

Vår virksomhet

Vår virksomhet

Vi har en lang rekke sterke merkevarer på tvers av landegrenser.

Reitan Retail er et ledende handelsselskap i Norden og Baltikum med virksomhet innen dagligvare, servicehandel og mobilitet i syv land.

Vi er en familie med 43 500 positive og offensive mennesker og sterke merkevarer som REMA 1000, Narvesen, R-kioski, Pressbyrån, Uno-X, YX og 7-Eleven.

Med sterke verdier, effektiv drift og lokalt eierskap, deler vi et felles mål om å skape de beste kundeopplevelsene i folks hverdag, og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Vår unike franchisemodell er kjernen i vår forretningsmodell, og kunden er vår øverste sjef. Vi er en del av folks hverdag - hjemme, på farten og på veien. Vi er nære, enkle og ansvarlige.

I Reitan Retail, deler vi sterke verdier og et felles formål: Å gjøre hverdagen litt enklere og verden litt bedre.

Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk- og convenience-markedet i Norden og Baltikum, og omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Eleven i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.

Uno-X Mobility sin misjon er å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Selskapet tilbyr i dag enkle og effektive automatkonsepter for billig lynlading, Svanemerket bilvask og drivstoff. Både i Norge og Danmark er automatkonseptene fra Uno-X ofte samlokalisert med andre konsepter i Reitan Retail slik som REMA 1000 eller 7-Eleven langs vei. Uno-X Mobility eier og driver det profesjonelle sykkellaget Uno-X Pro Cycling Team, med kvinnelag og herrelag, og ønsker å inspirere til mer hverdagssykling som et sentral del av bærekraftig mobilitet.

REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark er ledende innenfor organisering og drift av franchisebasert dagligvarehandel i Skandinavia. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kutte matprisene og tilby dagligvarer av høy kvalitet til lavest pris - produsert og solgt på en ansvarlig måte. Med over 1000 butikker i Norge og Danmark, skal det være enkelt å ta gode valg. Det enkle er tross alt det beste.

Til sammen utgjør vi 43 500 medarbeidere og 3 800 utsalgssteder i syv land i Norden og Baltikum.

Dagligvare

Servicehandel

Mobilitet

Andre merkevarer