Om oss

Vår virksomhet

Vår virksomhet

Vi har en lang rekke sterke merkevarer på tvers av landegrenser.

Reitan Retail er et ledende retailselskap i Norden og Baltikum med virksomhet innen dagligvare, servicehandel og mobilitet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Estland og Litauen.

Reitan Retail omfatter forretningsområdene Reitan Convenience, Uno-X Mobility, REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark.

Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk- og convenience-markedet i Norden og Baltikum, og omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Eleven i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.

Uno-X Mobility er representert i markedet gjennom energistasjonkjedene Uno-X, YX, YX 7-Eleven og YX Truck. Uno-X Mobility sin misjon er å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Selskapet ruller blant annet ut Uno-X Svanemerket bilvask på Uno-X-stasjoner i Norge og Danmark, og etablerte i 2021 Uno-X eMobility som skal sette opp Uno-X lynladere for elbiler på beliggenheter hvor Reitan Retail driver virksomhet.

REMA 1000 NORGE og REMA 1000 Danmark er ledende innenfor organisering og drift av franchisebasert dagligvarehandel i Skandinavia. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kutte matprisene og tilby dagligvarer av høy kvalitet til lavest pris - produsert og solgt på en ansvarlig måte. Med over 1000 butikker i Norge og Danmark, skal det være enkelt å ta gode valg. Det enkle er tross alt det beste.

Til sammen utgjør vi 39 000 medarbeidere og 3800 utsalgssteder i syv land i Norden og Baltikum.

Dagligvare

Servicehandel

Mobilitet

Andre merkevarer