Om oss

Vår virksomhet

Vår virksomhet

Vi har en lang rekke sterke merkevarer på tvers av landegrenser.

Reitan Retail er et ledende handelsselskap i Norden og Baltikum med virksomhet innen dagligvare, convenience og mobilitet i syv land.

Vi er en familie med 45 000 positive og offensive mennesker, og sterke merkevarer som REMA 1000, Narvesen, R-kioski, Pressbyrån, Uno-X og 7-Eleven.

Med sterke verdier, effektiv drift og lokalt eierskap, deler vi et felles mål om å skape de beste kundeopplevelsene i folks hverdag, og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Vår unike franchisemodell er kjernen i vår forretningsmodell, og kunden er vår øverste sjef. Vi er en del av folks hverdag - hjemme, på farten og på veien. Vi er nære, enkle og ansvarlige.

I Reitan Retail, deler vi sterke verdier og et felles formål: Å gjøre hverdagen litt enklere og verden litt bedre.

Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk- og convenience-markedet i Norden og Baltikum, og inkluderer Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån og PBX i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland , R-Kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland og INNOM i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark. Til sammen er vi rundt 12 000 mennesker i våre servicekontorer og butikker.

Uno-X Mobility sin misjon er å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Forretningsområdet har virksomhet i Norge og Danmark og tilbyr lynlading, bilvask og drivstoff under merkevaren Uno-X. I begge land er de ulike selvbetjente konseptene fra Uno-X ofte samlokalisert med andre konsepter i Reitan Retail, slik som REMA 1000 og 7-Eleven langs vei. Uno-X Mobility har også en lidenskap for sykling som en viktig del av mer bærekraftig mobilitet, og er stolt av å eie og drive et profesjonelt sykkellag med både kvinne- og herrelag. Sykling er ikke bare en sport for oss i Reitan Retail; det symboliserer vår dedikasjon til en sunnere, grønnere fremtid.

REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark er ledende innenfor organisering og drift av franchisebasert dagligvarehandel i Skandinavia. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kutte matprisene og tilby dagligvarer av høy kvalitet til lavest pris - produsert og solgt på en ansvarlig måte. Med over 1000 butikker i Norge og Danmark, skal det være enkelt å ta gode valg. Det enkle er tross alt det beste.

Dagligvare

Convenience

Mobilitet

Andre selskaper og merkevarer