15. juni 2022

7-Eleven Market med dagligvare til REMA 1000-priser

Det nye konseptet 7-Eleven Market tilbyr et bredt utvalg daglivareprodukter til faste lave priser til folk i farta.

– Vi har bygd en fin og romslig butikk, hvor du finner alt du trenger døgnet rundt. Kundene vil kjenne den fantastiske lukten av nystekte bakervarer, fersk frukt og kaffe så snart de kommer innenfor døra, sier Tonje og Alvaro Hernandez Rivas, kjøpmennene i den den nye butikken i Frognerveien. (Foto: Øyvind Breivik/Reitan Retail)

Den nye butikken i Frognerveien i Oslo er et hybridkonsept som kombinerer det beste fra dagligvare og convenience, i tråd med forventinger fra den urbane, bevisste kunden. Butikken er resultatet av et offensivt samarbeid mellom de ulike konseptene i Reitan Retail.

– Jeg er stolt av å kunne lansere et helt nytt konsept i Reitan Retail-familien – lavpris for folk i farta. 7-Eleven Market er et glimrende eksempel på hvordan vi forsterker og fornyer konseptene våre for å dekke flere kundebehov og skape enda bedre kundeopplevelser, sier CEO i Reitan Retail, Ole Robert Reitan.

Prisløfte til kundene

7-Eleven Market tilbyr et utvalg av dagligvarer til lavpris, ferske bakevarer, drikke, frukt og grønnsaker, samt enkle og sunne måltidsløsninger for folk på farten. Prisløfte til kundene er å matche prisen på de topp 100 mest solgte produktene i dagligvarekategorien. Disse varene vil kundene få til samme lave priser på 7-Eleven Market som på REMA 1000.

Med 7-Eleven Market utforsker og utfordrer vi fremtidens convenience-konsept i vårt eget "living lab". Vi skal gjøre kundenes hverdag litt enklere, og gjøre det enkelt å ta gode valg i en travel hverdag, både når det gjelder pris, bærekraft og sunne alternativer, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør i Reitan Convenience.

Offisiell åpning 1. november

Offisiell åpning på den første 7-Eleven Market-butikken er i Frognerveien i Oslo den 1. november.

– Vi har bygd en fin og romslig butikk, hvor du finner alt du trenger døgnet rundt. Kundene vil kjenne den fantastiske lukten av nystekte bakervarer, fersk frukt og kaffe så snart de kommer innenfor døra, sier Tonje og Alvaro Hernandez Rivas, kjøpmennene i den den nye butikken i Frognerveien.

Kjøpmennene ser frem til å høre tilbakemeldingene fra de lokale kundene, og er spent på mottakelsen av både vareutvalg og konsept.

– Vi gleder oss til å møte kundene våre igjen! Street food, økologiske oster, spennende smoothies og juicer og veganske alternativer er bare noe av det vi vil fylle den nye butikken med, sier Kjøpmennene.