MediaNyheter

Varme hvetebrødsdager for Innom

Varme hvetebrødsdager for Innom

Det nye, urbane konseptet i Reitan Retail-familien har holdt åpent siden 5. mai i vår. Tilbakemeldingene fra Løkka-kundene har vært nesten utelukkende positive sier Havva Kara, daglig leder i Innom.

Innom, som er den første i sitt slag, er foreløpig kun å finne i toppen av Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo. Konseptet, som er en blanding av convenience og dagligvare, retter seg spesielt inn mot lokale kunder, bosatt i området – og unge forbrukere som er opptatt av et litt annet utvalg enn du finner i eksempelvis en 7-Eleven-kiosk eller en REMA 1000-butikk.

– Noe av det artigste jeg ser etter fire måneder med drift er at vårt serveringskonsept virkelig slår an, i tillegg til at vi selvsagt selger dagligvarer. Vi fikk tidlig tilbakemelding fra kundene om at de ønsket ferske bakevarer alle dager i uka, og siden midten av juni har vi holdt dørene åpne syv dager i uka, forklarer Havva Kara, daglig leder i Innom.

Det har vært søndagsåpent på Innom siden 19. juni. Som serveringssted har konseptet eget løyve til å holde åpent syv dager i uken.

– Det er tydelig at vi treffer noe som har vært etterlengtet hos kundene våre: raske, gode måltidsløsninger, rykende kaffe og ferskt bakverk til priser som er innafor. Og vi ser at Innom er et foretrukket alternativ for mange som legger lørdagshandelen og søndagsturen sin til Grünerløkka, sier Kara – som trekker frem at bakeridelen av virksomheten er et travelt sted, særlig i helgene.

– Det yrer av liv, og det er spesielt trivelig å se at vi har lykkes med å skape en lokal møteplass hvor folk kommer innom og setter seg ned for en pust i bakken. Benkene og bordene våre har blitt et sted der mennesker kan samles over en nytraktet kaffekopp, en vegansk wrap, eller en fersk bolle. Jeg hadde lyst til å bygge en butikk som passer inn i lokalsamfunnet. Nå føler jeg at vi er en integrert del av Løkka-viben, avslutter Havva Kara, daglig leder i Innom.

Del artikkel